Аналитика и исследования коммерческой и жилой недвижимости Украины


Главная О компании Услуги компании Наши клиенты Реклама Контакты






Чи реально реалізувати бізнес після сорока років.

2017-07-20 21:19:15

сервіс пошуку клієнтівДану тему розглянемо на прикладі нашої держави, громадяни якої після розпаду Радянського союзу опинилися на роздоріжжі. Адже промисловість в більшості була зруйнована і маса людей опинилися в незнаній до цього моменту скруті, бо до того часу бізнесом як таким практично ніхто не займався. На державному рівні, хто хотів працювати роботою були забезпечені. В даній ситуації для прожиття та утримання родин потрібно було знаходити вихід. В той непростий час громадяни знайшли вихід в торговому бізнесі і ніхто не зважав на вікову категорію, бо в основному такими справами займалися особи яким за тридцять, а то й за п’ятдесят років. Ті бізнесмени які серйозно віднеслися до своєї справи стали успішними і на сьогоднішній день володіють магазинами, чи готелями або займаються виробництвом.

Ніхто не може доказати в якому віці найкраще займатися бізнесовою справою. Багато громадян не повіривши у свої особисті можливості працювали найманими робітниками до сорока років. Деякі переступивши сорокарічний бар’єр впадали у розпач не вірячи в себе. Іноді вважають що в такому віці людині не під силу приватна справа і це велика помилка бо своєю справою можна займатися в будь-якому віці. Багатьом працювати на «дядю» надоїдає, але як правило нема рішучості звільнитися з найманої роботи і почати свою особисту справу. Та вже ті особи, котрі ризикнули відкрити свій бізнес стали успішними заробляючи гарні гроші. Громадянам котрим за тридцять, ба навіть за п’ятдесят років властиво приймати любі рішенні більш виважено і впевнено. Такі люди не йдуть на поводу чужих емоцій, а розраховують ризики які можливі в тій, чи іншій справі і виробляють свою стратегію досягнення мети.

В основному бізнес успішний коли є відповідні знання та уміння і практика та рішучість в цій справі. В невдахи після сорока ніколи не слід записуватися, адже по статистиці більше ніж шістдесят процентів сьогоднішніх бізнесменів, котрі досягли мільйонних статків почали приватну справу саме в зрілому віці. В такому віці людина більш розважлива та статечна, має відповідний життєвий досвід та набуті навички. Тут шансів на успіх іноді більше ніж у молодих підприємців. Завжди потрібно вірити у свої можливості, бо кожна людина наділена відповідним талантом і проявити його можна в любому віці. Незважаючи на кризу успішний охоронний бізнес, та виробництво і продаж сейфів, а також різних охоронних систем. Люди, як правило, своїх заощаджень та цінностей не виносять за межі свого особистого житла. Отже громадяни зацікавлені у придбанні охоронних систем та сейфів. Перш ніж почати приватну справу в кризовій ситуації прозондуйте чим найбільше зацікавлені громадяни і втілюйте свою бізнес-ідею. За порадами і допомогою звертайтеся на Інтернет-проект Розумний. укр адже це надійна площадка для пошуку клієнтів та покупців відповідних поварів - https://rozumnyiukr.com/


Поиск

Подписка

Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья
Готовые исследования, обзоры
Новости, статьи и аналитика
RSS-лента (новости, статьи и аналитика)
RSS-лента (Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья)
RSS-лента (Готовые исследования, обзоры)