Аналитика и исследования коммерческой и жилой недвижимости Украины


Главная О компании Услуги компании Наши клиенты Реклама Контакты






Облицювання фасаду будинку

2020-06-05 20:05:04

Щоб ваш будинок виробляв належне враження, необхідно подбати про відповідний вид його фасаду, адже він є нічим іншим, як справжнісінькою одягом будинку.

Існує кілька варіантів облицювання фасаду будівлі, кожен з яких притаманні як позитивні, так і негативні характеристики.

Так, в категорію дорогих і престижних варіантів зовнішньої обробки будови потрапляє природний камінь. Проте, тут потрібно проявити особливу уважність, оскільки існує чималий ризик придбати продукцію з непомітними тріщинами або зовсім отримати підробку, яка мало чим відрізнятиметься від якісного продукту. Саме тому вибір фасадного каменю найкраще робити в компанії з фахівцем.

З найбільш поширених матеріалів виділяється клінкерна цегла і плитка, що дозволяють придбати такий продукт, який однаково буде співвідноситися і за ціною, і за якістю.

Фасад з клінкерної цегли

Досить сильно варіюються ціни і на утеплені і вентильовані фасади. Як правило, це обумовлюється компонентами даної системи і розцінками на монтажні роботи. Безумовно, які знають свою справу майстра впораються з обробкою зовнішніх стін будинку на відмінно, дотримуючись всіх правил, однак, їх оплата буде, скажімо прямо, немаленькою. Якщо ви зацікавлені в вентильованих фасадах, то в такому випадку економія представляється недоречною, а тому весь комплекс робіт буде розумніше довірити людям знаючим.


Якщо ви не маєте в своєму розпорядженні достатню суму грошей, то для облицювання фасаду будинку можна вибрати звичайний сайдинг з ПВХ або ж алюмінієві панелі. Однак для того, щоб створити респектабельний вигляд свого будинку, варто продумати особливий концептуальний проект або ж звернутися за допомогою до дизайнера.


Особливості натурального каменю при обробці зовнішніх стін будинку

Як правило, натуральний камінь використовується для створення справжнього дому-аристократа, так як саме цьому матеріалу під силу створити благородний вид будовою. У процесі облицювання фасаду будинку використовується не тільки граніт або мармур, але також і кварц, вапняк, піщаник і інші породи і мінерали. Цоколь можна викладати як полірованими облицювальними каменями, так і колотими камінням.




Даний матеріал є екологічним чистим, вологостійким, негорючим і практичним. До того ж натуральний камінь володіє відмінними енергозберігаючими властивостями.


Тонкощі використання штучного каменю при облицюванні фасаду будинку


Штучний облицювальний камінь стане бюджетної заміною природного матеріалу. Його перевага полягає в тому, що штучний камінь можна використовувати при роботі з дерев'яною, металевою, пластиковою та навіть скляною поверхнею. До того ж цей матеріал володіє завидною стійкістю до цвілі, грибків, впливу ультрафіолетових променів і перепадів температур, а також водо- і брудовідштовхуючим властивостями.


Єдине, про що не варто забувати, так це про те, що штучний камінь має погану опірність до абразивних матеріалів і нерідко вимагає до себе обробку спеціальними водовідштовхувальними засобами.


Специфіка використання цегли та клінкеру при облицюванні фасаду будинку зовнішніх стін будинку

Цегла і клінкер на даному етапі подаються не менш традиційними, ніж камінь. Це обумовлено не тільки різноманітністю фактур і палітри, але також і низкою відмінних якостей. Фасад, виконаний при використанні даного натурального матеріалу, не потребує обслуговування, ремонту або фарбування, та й сам здатний куди довше зберігати свою конструктивну міцність. Ось тільки укладання клінкерної плитки вимагає використання спеціальних сумішей, інакше облицювальні роботи ризикують перетворитися на затяжний процес.


Поиск

Подписка

Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья
Готовые исследования, обзоры
Новости, статьи и аналитика
RSS-лента (новости, статьи и аналитика)
RSS-лента (Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья)
RSS-лента (Готовые исследования, обзоры)