Аналитика и исследования коммерческой и жилой недвижимости Украины


Главная О компании Услуги компании Наши клиенты Реклама Контакты






Переваги столів з масиву дерева

2020-10-25 13:25:03

Вибір столу багатьох приводить в ступор не тільки через великий асортимент сучасних моделей, але й з причини наявності різноманітних матеріалів, з яких виготовляють меблі. Тому перш ніж завітати в магазин, радимо виділити для себе головні аспекти, яким повинен відповідати стіл.

Якщо звикли висувати високі вимоги, то зверніть увагу на меблі з масиву дерева. Купивши їх, ви не помилитеся. Цей матеріал дасть змогу створити надійні вироби, відповідні будь-якому стилю інтер’єра.

Ознайомитися з найкращими моделями можна в інтернет-магазині «Крок Вуд». Це офіційний представник вітчизняного підприємства, який виробляє меблі з масиву дерева в Закарпатській області. Ретельний контроль якості продукції гарантує придбання першокласних меблів для вашого будинку по доступній ціні.

Головні переваги натурального дерева

Кухонний стіл вважається одним із найнеобхідніших предметів меблевого гарнітура, який використовується не тільки на кухні, а й у вітальні. При виборі моделі враховують особливості кімнати, її стиль та площу.

Контактувати зі столом доводиться повсякчас, тому для виробництва вибирають практичні матеріали, найкращім із яких вважається масив дерева. До його переваг відносяться:

  1. Екологічна безпека. Деревина не містить шкідливих і токсичних речовин, більш того, вона має властивість наповнювати повітря ефірними маслами і смолами, що робить мікроклімат в приміщенні сприятливим для проживання й комфортним для всієї родини.
  2. Велика міцність. Столи з дерева здатні багато років зберігати свій первинний зовнішній вигляд. При правильному догляді така деревина буде служити вірою й правдою 50 і навіть більше років, а будь-які дрібні дефекти можна легко й швидко відреставрувати.
  3. Відмінні експлуатаційні характеристики. Поверхня дерев'яного обіднього столу тепла, тому вона приємна на дотик. За нею легко доглядати, не докладаючи великих зусиль.
  4. Різноманітність дизайну. Матеріал може бути різного кольору – від пастельних тонів до чорного. Тому підібрати відтінок для конкретного стилю інтер’єру буде нескладно.
  5. Дорогий та розкішний зовнішній вигляд. Поверхню можна прикрасити різьбою, склом та різноманітними декоративними елементами.

Варто відзначити, що в поточному році переважно робиться акцент на натуральності матеріалів. Тому меблі з деревини відповідатимуть будь-якому стилю інтер’єру 2020 руку: класичному, еко, лофту, скандинавському, мінімалізму та ін.

Який використовують тип деревини

Різновидів масиву дерева, з яких виготовляються столи, декілька. До них належать такі типи деревини:

  1. Дуб. До переваг такого матеріалу відносять легкість обробки, довговічність, високу стійкість до вологи та процесів гниття. При правильному догляді дубові меблі не покриваються пліснявою, не уражаються грибком навіть за умови експлуатації в сирому приміщенні. Деревина дуба відрізняється вишуканим зовнішнім видом, вона добре виглядає в приміщеннях, особливо оформлених у класичному стилі. Текстура цієї породи має унікальний орнамент і тим самим підкреслює статус свого власника, а також його бездоганний смак і стиль.
  2. Бук. Цей варіант деревини трохи дешевший від дуба, але не гірший за зовнішнім виглядом і функціональними властивостями. Букові столи можна впізнати за особливими гарними кольорами. Відтінків безліч – від бежевих та блідо-жовтих до рожевих та яскраво-коричневих. Матеріал добре піддається фрезеруванню, тому дозволяє виготовляти столи з різноманітними різьбленнями та візерунками.
  3. Ясень. Порода дерева характеризується міцністю, достатньою гнучкістю й відмінною стійкістю до деформацій. Особливістю виступає вишукана фактура та кольори, за якими ясень можна сплутати з червоним деревом. На поверхні цікаво комбінуються світлі й темні волокна, які створюють оригінальну текстуру.
  4. Клен. Вироби з цього матеріалу можна впізнати за жовтим або практично білим відтінком. Тому столи з кленовою текстурою найбільш підходять під світлий стиль інтер’єру. Поверхня не розсихається і не тріскається, може прослужити багато років. Красиво поєднується зі склом, металом та іншою деревиною.

Будь-який різновид перерахованих вище матеріалів заслуговує на увагу та може допомогти підкреслити інтер’єр кімнати. Ціна столів із натурального дерева більша, ніж вартість виробів із ДСП чи МДФ. Але це легко пояснити функціональними особливостями та неймовірним зовнішнім виглядом матеріалу.


Поиск

Подписка

Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья
Готовые исследования, обзоры
Новости, статьи и аналитика
RSS-лента (новости, статьи и аналитика)
RSS-лента (Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья)
RSS-лента (Готовые исследования, обзоры)