Аналитика и исследования коммерческой и жилой недвижимости Украины


Главная О компании Услуги компании Наши клиенты Реклама Контакты






Сучасні дитячі майданчики

2021-06-24 11:44:48

Немає покриття, ідеального для будь-якої дитячої площадки і для кожної людини. Ваш вибір буде залежати від ряду причин, серед яких вартість покриття, легкість догляду, безпеку для дитини, довговічність, краса і ін. Для кого-то найважливішим параметром стане безпеку для дитини, а хтось буде шукати компроміс між безпекою, довговічністю і ціною.

Для того, щоб Ви могли прийняти зважене рішення і вибрати краще покриття для Вашої дитячого майданчика, ми підготували список переваг і недоліків основних типів покриттів, що використовуються на дитячих майданчиках.

 

Прогулянки з дітьми завжди припускають активний відпочинок. В рамках дачі або приватного будинку найпростіше обладнати власну дитячу площадку, де будуть стояти спортивні комплекти, гірки або гойдалки. І якщо купити дитячі ігрові комплекси можна практичні в будь-якому магазині, то вуличні покриття для дитячого майданчика вибрати не так-то просто.

 

Кожен спортивний майданчик повинен відповідати великій кількості вимог:

 

Атравматичного - щоб навіть при падінні дитина не можу нашкодити собі

Міцне і зносостійке

Водонепроникне - щоб вода моментально йшла з майданчика

Просте в прибиранні, адже прибирати на дитячому майданчику доведеться часто

Можливість відремонтувати зламані елементи

нековзне покриття

Всім цим вимогам відповідають модульні пластикові покриття та інші штучні матеріали, які підходять для вуличної дитячого майданчика і на дачі, і на ділянці з приватним будинком.

 

Пластикове покриття для дитячих майданчиків: види

Перший варіант - це штучна трава. Її величезна перевага в тому, що її не потрібно стригти, неможливо витоптати і перепад температури на неї ніяк не впливає. Одяг, до речі, вона теж не забруднює. Проте килимова трава з пластика не дуже пом'якшує падіння, а ще потрібно відповідально поставитися до вибору висоти ворсу, щоб дитина не заплутався в ньому.


Поиск

Подписка

Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья
Готовые исследования, обзоры
Новости, статьи и аналитика
RSS-лента (новости, статьи и аналитика)
RSS-лента (Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья)
RSS-лента (Готовые исследования, обзоры)