Аналитика и исследования коммерческой и жилой недвижимости Украины


Главная О компании Услуги компании Наши клиенты Реклама Контакты






Ціна скління балконів різних форм у Києві від vokne.com.ua

2018-12-04 21:11:13

Засклені балкони та лоджії КиївБалкон - важлива частина квартири і її продовження. Необлагороженний балкон може зіпсувати загальне враження про будинок. Щоб надати балкону акуратний, обжитий вид, слід замовити його скління.

Компанія ТОВ "Хімавто" в Києві пропонує скління лоджій і балконів пластиковими вікнами з німецького профілю Рехау за цінами виробника. ПВХ-скління є найкращим засобом збереження тепла і захисту балкона від опадів і пилу.

Якщо ви мрієте про чистому, красивому, сухому і затишному балконі - сміливо звертайтеся до нас! Досвідчені фахівці виготовлять вікна для скління за індивідуальними розмірами і виконають швидкий професійний монтаж.

Скільки коштує скління балкона у Києві?

Різні компанії пропонують різний прайс на послуги. Вартість визначається різними факторами:

  • площа скління (чим більше балкон, тим дорожче обійдеться його скління);
  • тип скління (тепле скління з використанням багатокамерного профілю буде коштувати значно дорожче, ніж бюджетне холодне);
  • конфігурація балкона;
  • складність монтажних робіт;
  • тип обраної фурнітури;
  • наявність додаткових аксесуарів.

Ціну на скління балкона пластиковими вікнами Rehau типових розмірів ви можете дізнатися на сайті компанії або зв'язавшись з нашими консультантами.

Підсумкова вартість може бути озвучена тільки після вимірювання віконного прорізу, зняття основних вимірів і узгодження деталей майбутньої конструкції.

Навіщо необхідно скління балкона?

Відкритий простір балкона не дозволяє використовувати балкон з максимальною ефективністю. Скління якісно вирішує дану проблему і дозволяє використовувати додаткові квадратні метри на свій розсуд. Заскливши балкон, ви зможете зробити його продовженням житлової кімнати або перетворити в додаткову повноцінну кімнату, облаштувати на балконі комору.

Після установки ПВХ-конструкцій балкон буде надійно захищена від снігу, вітру, дощу, пилу. У разі теплого скління - від холоду і стороннього шуму.

Замовивши скління балкона від компанії ТОВ "Хімавто", ви заощадите час, сили і гроші і отримаєте:

  • якісну віконну конструкцію з німецького профілю Рехау;
  • НЕ переплатите в ціні посередникам - ми є виробником і працюємо без додаткових накруток;
  • зможете вибрати найбільш підходящий за функціональним призначенням і бюджету варіант віконної системи для скління.

Сьогодні в столиці працюють десятки компаній по установці пластикових вікон, які пропонують послуги скління балконів. Лише деякі з них можуть запропонувати кращу якість і лояльний прайс. Щоб не сумніватися у виборі, довірте виробництво і монтаж віконної конструкції професіоналам з великим досвідом роботи. В такому випадку ви будете впевнені, що ПВХ-вікна на балконі прослужать багато років і будуть ефективно виконувати свої функції.

Скління балкона - не те, на чому слід економити. Якісна конструкція дозволить заощадити на опаленні та розширення житлоплощі. Установка пластикових вікон на балконі з приєднанням кількох квадратних метрів до житловій кімнаті обійдеться набагато дешевше, ніж, наприклад, покупка нової квартири більшої площі.

Виникли питання? Хочете дізнатися, скільки буде коштувати засклити балкон у вашому випадку? Телефонуйте нам прямо зараз. Представник компанії виїде до вас додому в зручний час для зняття замірів та розрахунку вартості скління.


Поиск

Подписка

Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья
Готовые исследования, обзоры
Новости, статьи и аналитика
RSS-лента (новости, статьи и аналитика)
RSS-лента (Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья)
RSS-лента (Готовые исследования, обзоры)