Аналитика и исследования коммерческой и жилой недвижимости Украины


Главная О компании Услуги компании Наши клиенты Реклама Контакты






Як обрати покрівельне покриття

2018-10-14 11:42:16

Покрівельний сланець Samaca - це якісний камінь природного походження, який може скласти гідну конкуренцію багатьом будівельним матеріалам. Компанія протягом 40-річної діяльності займає перші позиції на світовому ринку. В її розпорядженні 11 кар’єрів, що знаходяться на території Іспанії. Тут працюють понад 600 робітників, що спеціалізуються на видобутку і обробці каменю. Серед багатьох успішних виробників тільки Самака є безумовним лідером продажів. Це незаперечний факт, адже експортують камінь і в Бразилію – сім’ю кращих будівельних матеріалів. Незважаючи на те, що іспанський сланець не відрізняється такою міцністю, як бразильський, камінь по праву вважається найбільш придатним до обробки. Завдяки цьому, виробники пропонують багатий вибір сланцевої покрівлі для створення справжнього витвору мистецтва. Головними перевагами, які підкорили фахівців і споживачів є стійкість до корозії і перепадів температур, безшумність, водостійкість, пожежна безпека. При правильному монтажі такий сланець здатний прослужити більше 100 років. Купити сланець Samaca можна зі вигідними цінами.

Застосовують сланець Samaca для внутрішнього і зовнішнього оформлення елітних заміських будинків. Цей матеріал внесе свою «родзинку» в будь-який тип споруди. Багатьох клієнтів підкуповує ексклюзивна дизайнерська обробка, відмінна якість матеріалу, нестандартний підхід при укладанні і монтажі каменю. Впораються зі сланцевою покрівлею тільки кваліфіковані фахівці з багаторічним досвідом роботи, які добре навчені і успішно застосовують свої знання на практиці.

Етап видобутку каменю, обробки і переробки, перевезення завжди контролюється, а якість матеріалу тестується. Відсортовують плитку вручну, щільно її складають, тому ймовірність пошкоджень при транспортуванні практично виключена.

Ще один якісний будівельний матеріал – керамічна черепиця Bogener. Видобувають черепицю в Німеччині протягом 100 років. Багато європейських країн віддають перевагу цьому матеріалу, тому що він здатен прослужити понад 50 років, видобувається тільки з безпечної натуральної сировини, а також не піддається впливу негативних природних факторів, може монтуватися заново протягом всього терміну експлуатації. Черепицю обирають за її невисоку вартість, багатий вибір модельного ряду, насиченукольорову гаму і якість будівельного матеріалу. Купити керамічну черепицю можна на офіційному сайті виробника.


Поиск

Подписка

Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья
Готовые исследования, обзоры
Новости, статьи и аналитика
RSS-лента (новости, статьи и аналитика)
RSS-лента (Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья)
RSS-лента (Готовые исследования, обзоры)