Аналитика и исследования коммерческой и жилой недвижимости Украины


Главная О компании Услуги компании Наши клиенты Реклама Контакты






Яка користь від кредитів?

2019-07-11 21:31:09

Бувають такі люди, які, як тільки мова заходить про кредити, театрально закидають голову і кричать: «Я? Кредит? Ніколи не брав і не візьму, не мав справ з коллекторами, нехай хоч потоп, хоч апокаліпсис! ». І дійсно, існує досить багато людей, які жодного разу в житті не користувалися банківськими кредитними послугами.

Але ніколи не говори «ніколи», адже ніхто не знає, чим обернеться наступний день, та й у кредитів є кілька плюсів і позитивних моментів:

1. Виконання мрії чи бажання. Можна відразу дозволити собі те, заради чого довелося б довго і старанно відкладати гроші, або закрити якусь потребу тут і зараз. Наприклад, можна купити машину, щоб возити дітей в школу або дитячий сад, придбати новий холодильник замість старого, який живе на останньому подиху і т.д.

2. Бонус при влаштуванні на роботу. Дуже багато роботодавців в хороших компаніях перевіряють кредитні історії кандидатів, яких розглядають як потенційних працівників. Людина з порожньою кредитною історією, чистою, як білий аркуш, радше, викликає підозри, ніж радість. А хороша кредитна історія навпаки може підняти рейтинг, так як охарактеризує людини, як добропорядного, акуратного і відповідального члена суспільства.

3. Збільшення кредитного ліміту і поліпшення умов кредитування. Тут насправді все просто - чим більше у людини взятих і повністю вчасно погашених кредитів в вульгарному, тим на більшу суму і більш вигідні умови кредитування він може розраховувати в подальшому. Більш того, якщо клієнт користується послугами банку регулярно і сумлінно, для нього можуть створити персональні і значно лояльніші умови.

4. Схвалення автокредиту або іпотеки. Коли мова йде про великому кредиті, банк повинен бути максимально впевнений в своєму позичальника. Навіть якщо кредит забезпечений заставою, наявність хорошої кредитної історії може значно збільшити шанси на отримання великої суми.

Кредит найімовірніше схвалять тій людині, у якої є хоча б один взятий і вчасно погашений позику, так як для банку осіб без кредитної історії - не більше ніж «темна конячка», так як від нього невідомо чого очікувати. Це навіть свого роду лайфхак - при необхідності взяти велику суму в банку, потрібно спочатку погасити 1-2 маленьких кредиту, щоб поповнити свою кредитну історію позитивними моментами.

Можна нескінченно говорити, що кредити - зло, що це лише спосіб банку розвести людини на великі гроші, але варто пам'ятати, що один хороший юрист колись висловив мудру думку: «Відсотки по кредиту - це свого роду« спасибі »банку за можливість мати щось прямо тут і зараз ».


Поиск

Подписка

Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья
Готовые исследования, обзоры
Новости, статьи и аналитика
RSS-лента (новости, статьи и аналитика)
RSS-лента (Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья)
RSS-лента (Готовые исследования, обзоры)