Аналитика и исследования коммерческой и жилой недвижимости Украины


Главная О компании Услуги компании Наши клиенты Реклама Контакты






Миття вікон і фасадів альпіністами

2020-09-17 18:49:34

Охайний і стильний зовнішній вигляд будівлі повинен підтримуватися в усіх аспектах, неважливо, комерційне це приміщення чи приватне. Зазвичай таку роботу легко виконати своїми силами, але коли мова йде про те, щоб помити фасад багатоповерхівки чи торгового центру, краще замовити послугу миття вікон альпіністами. Це підготовлені професіонали, які швидко і безпечно проведуть прибирання на будь-якій висоті. Замовити таку послугу можна за посиланням https://www.alptex.com.ua/myttia-vikon/

Замовити миття вікон і фасадів

Вікна багатоповерхівки забруднюються пилом рідше, ніж вікна будинку стандартної висоти - це пов'язано з тим, що пил від доріг до високих поверхів рідше і повільніше піднімається. Але є й інші чинники на зразок дощу або снігу, які рясно омивають поверхню скла, залишаючи на ньому бруд.

Таке неприємно бачити як в офісних будівлях, так і панорамних вікнах особистих приміщень, але прибирання на такій висоті дуже небезпечне, навіть якщо використовувати страхівку. Миття вікон на висоті через високий ступінь небезпеки повинне здійснюватися тільки професіоналами. Верхолази з альпіністським спорядженням, досвідом і відсутністю страху висоти швидко впораються із забрудненнями будь-якої складності.

Спектр послуг миття вікон на великій висоті альпіністами:

  • Стандартна мийка. Використовуються якісні побутові засоби для усунення пилової плівки, а також речовини, які "закріплюють" результат.

  • Усунення серйозних забруднень. Ми беремося за роботу будь-якої складності і можемо прибрати будь-який бруд зі скла і зовнішніх рам - від клієнта вимагається лише заздалегідь повідомити про характер забруднень.

  • Косметичне очищення. Якщо ваші вікна або панелі не забруднені, але ви хочете зробити їх більш блискучими і стійкими до пилу, ми проведемо відповідну обробку.

Компанія Альптех надає такі послуги як окремо, так і в комплексі - звертайтеся за консультацією, якщо не впевнені, які саме роботи хочете замовити.

Переваги миття вікон і фасадів альпіністами

Всі роботи виконуються професіоналами з великим досвідом - це повністю безпечно як для наших співробітників, так і для ваших поверхонь. Можете бути впевнені в тому, що обладнання і спорядження не пошкодить вікна.

Крім альпіністів таке прибирання виконувати нікому - ні одна клінінгова компанія не погодиться спрямовувати своїх співробітників без належної підготовки на такі небезпечні завдання. Ми кілька років виконуємо подібні замовлення від різних фірм і приватних осіб.

Довірити справу професіоналам - єдине правильне рішення. Навіть якщо вам здається, що ймовірність помилки дуже маленька, не варто ризикувати і ставити під удар своє здоров'я або навіть життя - на висоті все залежить не тільки від вас, але також від вітру і інших погодних умов. Це всього лише послуга, яку ми з радістю вам надамо.

Наші переваги:

  1. У нашій команді тільки досвідчені фахівці - професійні альпіністи, що працюють на висоті.

  2. Ми готові до будь-якого виклику - обладнання та спеціальне спорядження дозволяють нам погоджуватися на роботи будь-якої складності на висоті. Завдяки підготовці та інвентарю наша команда може знаходиться в роботі стільки, скільки буде потрібно.

  3. Спеціальні засоби для чищення. У нас в наявності всі ті ж пристосування, якими користується будь-яка інша клінінгова служба, що не здійснює висотні роботи.

Якщо вам потрібні будь-які послуги робіт на висоті, звертайтеся в АльпТех - тут ви отримаєте повний набір професійних послуг.


Поиск

Подписка

Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья
Готовые исследования, обзоры
Новости, статьи и аналитика
RSS-лента (новости, статьи и аналитика)
RSS-лента (Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья)
RSS-лента (Готовые исследования, обзоры)