Аналитика и исследования коммерческой и жилой недвижимости Украины


Главная О компании Услуги компании Наши клиенты Реклама Контакты






Заготовити сіно за 5 хвилин з міні-трактором

2019-02-20 11:43:38

Прихід осені - черговий привід подумати про покупку минитрактора. Зокрема, для заготівлі кормових культур і сіна. З таким обладнанням працюється завжди легко, а головне, швидко. У мінімальний відрізок часу ви зможете зробити максимально багато.

Заготовити сіно за 5 хвилин з міні-трактором

Отже, що потрібно знати про заготівлю сіна мінітракторів? Яке обладнання знадобиться і як його ефективно використовувати, щоб не вдарити в бруд обличчям? Про це нижче.

ЩО ПОТРІБНО ЗНАТИ?

Варто відразу зазначити, що для заготівлі сіна може використовуватися як мотоблок середньої потужності, так і цілком сильний мінітрактор. Все залежить від кількості проведених робіт, а також території, де виконується покіс трави.

Для заготівлі сіна також знадобиться додаткове навісне обладнання. наприклад:
косарки;сінозворушувачі;граблі;Причіп.Навішування також підбираються під тип минитрактора, його потужність і параметри. Пам'ятайте, що невідповідність характеристик навісного обладнання та тягової техніки може негативно позначитися на стані агрегатів.
В цілому, мінітрактор - ефективний спосіб заготовити сіно без будь-яких серйозних зусиль і витрат. Якщо ви займаєтеся промисловим тваринництвом, подбайте про його наявності: результат вас здивує.

Навісне обладнання: який мінімум потрібен починаючому фермеру?


Складно представить сучасного фермера без відповідної техніки і обладнання. На щастя, сучасна Агропромисловість зробила крок далеко вперед і сьогодні кожен може придбати за порівняно невелику суму цілий арсенал для виконання тих або Інших сільськогосподарських завдань.
Отже, якщо з мототрактором або мінітрактор все більш-менш зрозуміло, то в навесні обладнанні варто поговорити окремо. Різновиди сільськогосподарської техніки дивіться тут. Зокрема, розглянемо сьогодні базовий комплект, Який теоретично може стати в нагоді кожному фермеру.

На що звернути увагу?

Перше правило при виборі обладнання - виходити з виду фермерське діяльності. Вам же не потрібні зайві витрати? Однак незалежно від типу робіт вам все ж потрібна база:
Плуг або фреза;борона;культиватор;Овочева / зернова сівалка.Маючи всього 4 навішування, ви вже зможете по максимуму збільшити його ефективність і продуктивність.
В іншому вам варто покладатися лише на вид робіт. Наприклад, плануєте висаджувати картоплю в великих масштабах? Знадобляться пропольніки, окучники, косарка, картофелесажатель і Картофелекопалка. Часник? Обприскувач, чеснокосажалка, сівалка і культиватор.
Навісне обладнання неймовірно корисно в будь-якої сільськогосподарської діяльності. Саме від нього залежить 90% успіху.


Поиск

Подписка

Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья
Готовые исследования, обзоры
Новости, статьи и аналитика
RSS-лента (новости, статьи и аналитика)
RSS-лента (Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья)
RSS-лента (Готовые исследования, обзоры)