Аналитика и исследования коммерческой и жилой недвижимости Украины


Главная О компании Услуги компании Наши клиенты Реклама Контакты






Мiлiцiя подiлиться площею з комерцiйними офiсами

2007-08-06 07:09:23 ОЦ на Кутузова, 18/7Мiстобудiвна рада схвалила будiвництво офiсного центру та вiддiлення мiлiцiї Печерського району за адресою Кутузова, 18/7 Офiси, згiдно проекту, будуть розмiщенi на верхнiх поверхах, а охоронцям порядку вiдведуть нижнi

Богдан Нечволодов, автор проекту, розповiв, що висота будинку складе 71 м (i8 поверхiв). Бiльшiсть примiщень вiддадуть пiд офiси, i тiльки на перших п`ятьох поверхах поселяться працiвники Печерського РВВС, яке, власне, юридично i є замовником будiвництва. Пiд будинком проектувальники збираються побудувати поки що небачених для Києва розмiрiв пiдземний паркiнг - на п`ять рiвнiв. А вся площа примiщень становитиме 48,8 тис. кв. м.

Основна складнiсть проекту - занадто щiльна забудова в районi. Майбутнiй будинок упритул прилягатиме до офiсних будинкiв, а також закриватиме свiтло вiддiленню одного з найбiльших банкiв. Василь Присяжнюк, головний архiтектор Києва, строго наказав замовникам i авторам проекту узгодити будiвництво з "сусiдами".

Ще iз залу звучали жартiвливi зауваження, що новий будинок буде закривати вид на "Будинок Поплавського" з боку пл. Лесi Українки (офiсно-житловий комплекс бiля унiверситету культури "приписують" його почесному ректоровi Михайлу Поплавському). Начальник Київдержекспертизи Анатоль Кармiнський звернув увагу на юридичний аспект: дiлянка землi майже в 37 соток де-юре видiляється Печерському РВВС, але будують там офiсний будинок. "Ми можемо тут будувати тiльки будинок РВВС Печерського району", - сказав вiн.

Виникло також запитання, як офiснi працiвники будуть щодня проходити на роботу через примiщення мiлiцiї на перших поверхах, адже там, за правилами, повинна бути пропускна система. Нечволодов запевнив, що в примiщення будуть два окремi входи - для мiлiцiонерiв i для офiсних клеркiв.

Пан Присяжнюк, резюмуючи слухання, порадив знизити поверховiсть будинку до 16 поверхiв. У чоловiка, який пiд час розгляду представився як iнвестор, це лише викликало посмiшку. Назвати своє iм`я i дати коментар пресi вiн рiшуче вiдмовився.

Источник :   http://kiyany.obozrevatel.com 

Поиск

Подписка

Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья
Готовые исследования, обзоры
Новости, статьи и аналитика
RSS-лента (новости, статьи и аналитика)
RSS-лента (Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья)
RSS-лента (Готовые исследования, обзоры)