Аналитика и исследования коммерческой и жилой недвижимости Украины


Главная О компании Услуги компании Наши клиенты Реклама Контакты






Група компаній „ГЕРЦ” збудує новий багатофункціональний комплекс з офісним центром класу „В+” на проспекті Бажана, біля станції метро „Позняки”.

2007-08-09 08:42:20 ТРЦ на СрибнокольскойСтолична Містобудівна Рада розглянула проект будівництва сучасного багатофункціонального  комплексу з офісним центром класу „В+” на проспекті Бажана (вул.Срібнокільська), поруч з стацією метро „Позняки” загальною площею 44тис.кв.м. Замовник будівництва ТОВ „Міжнародний центр прав людини” – компанія, що входить до групи компаній „ГЕРЦ”.

Маркетингову концепцію та бізнес-план майбутнього об’єкту розробляла компанія „Сoncorde Development” за участю „Status Development Company”. За словами генерального директора „Сoncorde Development” Валерія Кирилко, лівий берег Києва один із самих перспективних районів для будівництва високоякісних офісних центрів.

На Містобудівній Раді проект представляла Архітектурна майстерня „АРХіП”. В комплексі передбачено трирівневий підземний паркінг, торгові площі, зона фаст-фуду з рестораном та конференц-зали. Родзинкою комплексу стане культурно-освітній центр з багатофункціональним залом – трансформером, що дасть змогу використовуючи новітні комунікаційні можливості використовувати зал під різнопланові заходи: покази мод, художню галерею, концерти, виставки тощо. Також проектом спільно з Дарницькою райдержадміністрацією передбачено благоустрій озера, що прилягає до ділянки та влаштування там рекреаційної зони для відпочинку дорослих та дітей.

За словами керівника Київської філії групи компаній „ГЕРЦ”  Богдана Боруховського, об’єм інвестицій на реалізацію даного об’єкту складатиме 70 млн.$. із запланованим терміном реалізації проекту - 3 роки.  

Основним видом діяльності групи компаній ГЕРЦ, що об’єднує близько 20 спеціалізованих компаній є комплексна реалізація всіх етапів інвестиційно-будівельних проектів. 



Поиск

Подписка

Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья
Готовые исследования, обзоры
Новости, статьи и аналитика
RSS-лента (новости, статьи и аналитика)
RSS-лента (Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья)
RSS-лента (Готовые исследования, обзоры)