Аналитика и исследования коммерческой и жилой недвижимости Украины


Главная О компании Услуги компании Наши клиенты Реклама Контакты






Готелi Львова

2008-01-23 12:49:27

Сьогодні готелі львова забронювати не проблема. За добу, протягом яких постояльці будуть знаходитися в готельному номері, вони зможуть заплатити рівно стільки грошей, скільки вважатимуть за потрібне, виходячи з якісність обслуговування і ступеня комфорту всього номера. Нова акція триватиме до 10 серпня цього року. За останньою інформацією, для того, щоб взяти безпосередню участь у зазначеній акції необхідно кожному бажаючому пройти процес реєстрації на спеціальному сайті, а також вказати достовірні дані щодо свого перебування і вибрати оптимальний готельний номер. В акції беруть участь, як трьох- і чотиризіркові готелі, розташовані в 9 і 11 окрузі столиці.

 

Керівництво готелів звертає увагу на те, що загальна кількість місць, які мають спочатку вільну ціну продовжує залишатися обмеженим за своєю суттю. На одні готельні добу надається не більше двох-трьох номерів. Вже відомі випадки, коли в готелі, добова вартість проживання в якому коштує близько 190 євро, проживали за ціною не більше ніж в 10 євро. Постояльці, при бажанні, можуть заплатити за проживання і один євро, але їм при цьому чемно пояснять, що подібного роду політика і винагороду абсолютно несправедливо.

 

Кожен номер готелю обладнаний всім необхідним для того щоб гості і туристи почувалися в комфорті та затишку. Ви зможете побачити велике двоспальне ліжко або кілька роздільних. Також, кожен номер обладнаний ванною кімнатою, де є душова кабіна, поєднана з санвузлом, набори парфумерії та рушників. Ви зможете бути в курсі всіх подій світу, так як в будь-якому номері готелю є плазмовий телевізор, а також доступ до бездротової мережі інтернет. У будь-який час дня і ночі, ви зможете підключити свій гаджет до мережі і зв'язатися з рідними людьми.

 

Київ місто великих можливостей, а також місто з багатою і дивовижною історією. Якщо ви хочете дізнатися щось про столицю України, вам варто прогулятися по цікавих місцях, яким налічується не одне століття. Наприклад, взявши карту міста, ви можете відправитися пішої екскурсією по найдивовижнішим і хороших місцях Львова, де історією просякнуті стіни і земля. Ви зможете познайомитися з архітектурою міста, а також побувати на одній з київських набережних, звідки відкривається незабутній і приголомшливий вид на місто.

 

 


Поиск

Подписка

Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья
Готовые исследования, обзоры
Новости, статьи и аналитика
RSS-лента (новости, статьи и аналитика)
RSS-лента (Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья)
RSS-лента (Готовые исследования, обзоры)