Аналитика и исследования коммерческой и жилой недвижимости Украины


Главная О компании Услуги компании Наши клиенты Реклама Контакты






Активний відпочинок у Львові

2016-08-23 16:48:57

Стильні нічні клуби, торгові та розважальні центри, масштабні ринки, мальовничі парки та спортивні комплекси - Львів пропонує своїм гостям величезний вибір розваг на будь-який смак. Любителям більярду та боулінгу варто відвідати паб «Берклі». Його відвідувачі можуть влаштуватися в затишному залі або за барною стійкою і замовити улюблену пиво, а після заглянути в ігровий зал і присвятити час улюбленій розвазі. Шанувальникам сучасної музики та танців більше сподобається нічний клуб «Культ». Місцем його розташування став старовинний підвал під будівлею Обласної філармонії, щодня для відвідувачів клубу проводять барвисті вечірки і розважальні заходи.

Відомим нічним закладом є бар «Шоколад». Крім величезного вибору фірмових коктейлів і частувань він може запропонувати своїм гостям насичену розважальну програму. У барі часто виступають відомі музичні колективи і ді-джеї. Обов'язково варто відвідати місцевий картинг-центр, він стане чудовим місцем відпочинку для всієї родини.

Любителям природи припаде до душі Ботанічний сад, який знаходиться на території Лісотехнічного інституту. За його великій території можна годинами прогулюватися, насолоджуючись видом дивовижних рослин і запашних квітів. Історія ботанічного саду бере початок ще в минулому столітті, щороку його колекція поповнюється новими екзотичними рослинами. Велика кількість парків також приємно здивує тих, хто вважає за краще проводити час на свіжому повітрі. Замарстинівський лісопарк, Лісопарк «Зубра», Левандівський парк і Брюховицька ліс - ось лише кілька природних зон, які чудово підійдуть і для спортивних розваг, і для пікніка.

Всього в місті налічується більше двадцяти парків і садів, кожен з них сповнений чарівності і унікальний. Вечірньої пори відвідувачів чекають кінотеатри, одним з найпопулярніших у місцевих жителів і гостей міста залишається кінотеатр «5D». На перегляд новинок кіно найкраще відправитися в кінотеатр «Київ», до числа популярних закладів також входять кінотеатри «Сокіл» і «Львів». На відпочинок всією сім'єю можна відправитися в розважальний комплекс «Без проблем», особливою популярністю він користується у маленьких мандрівників. Туристам «постарше» більше підійде розважальний комплекс «Mi100», на території якого є і стильні бари, і розкішні ресторани, і популярні нічні клуби. 

Про активний відпочинок у Львові від BNB читайте тут.


Поиск

Подписка

Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья
Готовые исследования, обзоры
Новости, статьи и аналитика
RSS-лента (новости, статьи и аналитика)
RSS-лента (Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья)
RSS-лента (Готовые исследования, обзоры)