Аналитика и исследования коммерческой и жилой недвижимости Украины


Главная О компании Услуги компании Наши клиенты Реклама Контакты






Автоматичний вимикач (автомат)

2021-12-28 19:38:13

УЗО, дифавтомати і автоматичні вимикачі - пристрою захисту, зазвичай розташовуються в спеціальних боксах для автоматики. Питання приобритения автоматів стає актуальним, як правило, або в процесі ремонту, або тоді, коли Ваша автоматика вийшла з ладу.

 

Автоматичний вимикач (автомат) https://www.acko.ua/e-store/xml_catalog/ - пристрій, який захищає проводку від перевантаження і коротких замикань. Автоматичні вимикачі є обов'язковими в будь-якої електричної мережі. Принцип дії пристрою дуже простий - автоматичний вимикач при перевищенні номінальної сили струму в ланцюзі просто розмикає ланцюг, тим самим зберігаючи проводку від перегріву.

 

Для того, щоб коректно вибрати автоматичний вимикач, Важливо зрозуміти, які у нього є характеристики. Давайте про все по порядку.

 

Однією з основних характеристик автоматів є номінальний струм, так само званий струмом спрацьовування автомата, допустимим струмом автомата і "Ампераж". Значення номінального струму автомата показує основне значення струму, в порівнянні з яким відбуваються захисні дії автоматичного вимикача по перевищенню струму навантаження. Будучи, мабуть, ключовим параметром автоматичних вимикачів, номінальний струм завжди вказується на корпусі автомата.

 

Цю характеристику іноді ще називають "полюсність", іноді "модульність", іноді "фазностью", при цьому, по суті все назви означають одне і те ж, а саме ту кількість ліній, які можна підключити до автомата. У свою чергу бувають однополюсні, двополюсні, триполюсні і чотириполюсні автомати. Як вибрати кількість полюсів? 1 і 2 полюса - призначені для однофазної мережі. Якщо ви вирішуєте купити однополюсний автомат, він буде розмикати тільки фазу, якщо ж ви поставите автомат 2P (2 полюса), в разі перевищення номінального значення струму, автомат буде розмикати фазу і нуль. Даний варіант забезпечує додаткову безпеку.


Поиск

Подписка

Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья
Готовые исследования, обзоры
Новости, статьи и аналитика
RSS-лента (новости, статьи и аналитика)
RSS-лента (Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья)
RSS-лента (Готовые исследования, обзоры)