Аналитика и исследования коммерческой и жилой недвижимости Украины


Главная О компании Услуги компании Наши клиенты Реклама Контакты






Декоративна цегла в інтер'єрі

2020-09-18 23:02:46

Декорування приміщення облицювальною цеглою протягом багатьох років є атрибутом вишуканого смаку та естетичної розкоші. Втілена в інтер'єрі найрізноманітніших стильових напрямків, ця ідея дозволяє добитися абсолютно неймовірною естетики. У зовнішній обробці декоративна цегла використовується для облицювання фасадів будівель. Така обробка надає поверхні будови додаткову стійкість до погодних умов, вологості, морозу. Застосовуючи цей матеріал, можна естетично оновити вже існуючу цегляну кладку або домогтися актуального сьогодні ефекту «під старовину».

Декоративна цегла у внутрішній обробці відмінно поєднується з деревом, каменем, текстилем, скляними деталями, камінами і всім, що пов'язане з вогнем. Облицювальну цеглу з кераміки відмінно виглядає в обробці стін заміських будинків, але також його можна з успіхом включати в обробку квартир, офісів, ресторанів або кафе. Цей матеріал універсальний і має не тільки прекрасними естетичними особливостями, а й - високими експлуатаційними властивостями: він довговічний, міцний і пожежобезпечний.

Сучасний декоративний цегла в порівнянні з будівельним, володіє набагато більшими варіантами відтінків і форм. Його більш компактні розміри дозволяють майстерно обробити навіть вузькі стіни і прорізи, при цьому не забираючи у кімнати багато корисного простору.

Укладати керамічну оздоблювальну цеглу можна на будь-які поверхні, в тому числі на бетон і гіпсокартон. Комбінуючи цегла різних кольорів, можна викладати його подібно мозаїці, створюючи на поверхні стіни оригінальні візерунки.

Декоративна цегла в інтер'єрі традиційного стилю допоможе створити в кімнаті атмосферу старовини, що нагадує про замкової середньовічній Європі. У популярних сьогодні скандинавському або сільському (кантрі) стилях керамічний декоративний цегла також доведеться дуже до речі. Особливо ефектно він виглядає на кухні, в зоні між нижніми і верхніми шафами, або - на стіні, що примикає до поверхні опалювально-варильної печі. У цих випадках керамічна цегла одночасно виконує і естетичні і утилітарні функції, оберігаючи стіну від теплових впливів.

Серед широкого асортименту різновидів декоративного цегли, пропонованого сучасними виробниками, можна знайти варіанти, які чудово підійдуть також до стилів хай-тек або модерн, альпійського стилю шале і, звичайно, до благородної класиці.

На цьому сайті є багато варіантів облицювальної цегли


Поиск

Подписка

Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья
Готовые исследования, обзоры
Новости, статьи и аналитика
RSS-лента (новости, статьи и аналитика)
RSS-лента (Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья)
RSS-лента (Готовые исследования, обзоры)