Аналитика и исследования коммерческой и жилой недвижимости Украины


Главная О компании Услуги компании Наши клиенты Реклама Контакты






Каркасні садові будинки від Сервус

2017-03-23 17:18:24

Швидко збудувати дачний будинок у наш час зовсім не важко. Сучасні типові споруди доступні більшості сімей на України. Проекти садових будинків з екологічно чистих матеріалів створює та запроваджує компанія Сервус: http://servus.ua/ua/.

Ці будиночки мають доступну ціну та високу якість при тому що будуються вони досить швидко. Замовити такий дім за індивідуальним або готовим проектом можна на найвигідніших умовах.

Що треба знати про садові будинки

Будівельні матеріали які використовуються в реалізації таких проектів екологічні. В першу чергу це якісна, натуральна деревина. Будинки каркасного типу є енергозберігаючими завдяки найсучаснішим технологічним знахідкам. Збирають такі житлові будови зі спеціальних СІП-панелей. У зимову пору року цей матеріал чудово зберігає тепло, а спекотного літа утримує прохолоду та свіжість.

Моделі будинків мають свої особливості, про які можна дізнатися на сайті компанії Сервус: http://servus.ua/pid-kluch/, на будинок з дерева ціна вам сподобається.

Технічна надійність, безпека та звукоізоляція гарантовані розробниками, де кожна деталь знаходиться на своєму місці, продумана і прорахована проектувальниками.

Особливості садових будинків від Сервус:

  • Надійний фундамент із залізобетону утримує будівлю на грунті, забезпечуючи його стійкість на довгі роки.
  • Двотаврові дерев’яні балки перекриттів роблять з натуральної деревини, це надає будинку затишку і спокійної, приємної атмосфери.
    Не важко контролювати увесь процес будівлі, обробки і підключення електрики та комунікацій.
  • Вигідні умови замовлення та придбання садового будинку – дім будують не тільки по проектам розробників, але і за індивідуальними планами споживачів.
  • Зовнішню обробку можна зробити будь якою - природний камінь, штукатурка або облицювальною плитка. Якщо через декілька років ви вирішите змінити вигляд будинку – це буде зовсім не важко
  • Дах роблять з металочерепиці або бітумної плитки, що захищає будівлю від опадів та вітру.
  • Несучі стіни роблять із спеціальних панелей, які по міцності подібні до природного каменю, і подібно до нього добре зберігають температуру будинку.

Замовити та придбати недорогий садовий будинок з дерева можна на сайті Сервус. Спеціалісти компанії допоможуть підібрати такий варіант, який найкраще підійде саме для вас. Для цього треба подзвонити за вказаними телефонами, та зробити замовлення.


Поиск

Подписка

Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья
Готовые исследования, обзоры
Новости, статьи и аналитика
RSS-лента (новости, статьи и аналитика)
RSS-лента (Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья)
RSS-лента (Готовые исследования, обзоры)