Аналитика и исследования коммерческой и жилой недвижимости Украины


Главная О компании Услуги компании Наши клиенты Реклама Контакты






Коли починається дачний сезон?

2017-06-13 15:07:50

Багато жителів міст з початком весни задумуються над тим, коли ж розпочинається дачний сезон.

Більшість містян розпочинають пошук дачі чи ділянки під забудову першими теплими променями сонця. Та якщо ви не встигли придбати дачу чи ділянку під неї цього року, не обв’язково чекати наступного.

Перегляд і вибір дачі можливий і в зимній період. Слід зауважити, що взимку можливе суттєве зниження ціни, так як цей період року не є актуальним для продажу і купівлі дач і земельних ділянок і в цьому випадку ви зможете значно зекономити власні кошти.

Сніг не заважає перегляду і вибору, хоча перегляд земельної ділянки і буде ускладненим, бо неможливо побачити всі мінуси. Проте пор це можна дізнатись у сусідів. Для того, щоб не вибрати ділянку у заболоченій місцевості, слід обирати ділянку на піднесеності.

Стосовно будинку, особливо якщо ним планують користуватись весь рік, то сніг, який покриває землю ніяк не повинен вплинути на ваше рішення. У вас навпаки буде можливість відразу зрозуміти те, наскільки зручно в зимній період буде діставатись до вашого дачного будиночку, наскільки теплий будинок і наскільки якісно працюють комунікації, які підведені до будинку.

Вартість дачної ділянки залежить в першу чергу від віддаленості від міста, наскільки це місце популярне серед інших любителів літнього відпочинку і наявності комунікацій. Більш бюджетні варіанти – ділянки без комунікацій і у віддалених районах.

Якщо купувати тільки земельну ділянку без будинку, варто впевнитись, що в майбутньому буде можливість підведення комунікацій. Основне – підведення електроенергії. Про це обов’язково потрібно дізнатись у спеціалістів, які умови для підведення і підключення. Доки ви не вияснили всіх деталей, краще утриматись від купівлі.

Також важливим моментом є розміщення дачі і її безпека. Потрібно вияснити чи охороняється територія, на якій ви обрали дачу. Якщо ні, то варто задуматись над тим, яким чином ви зможете її уберегти від небажаних гостей. Встановити охоронну систему, якісні металеві двері і решітки на вікна.

Ще один аспект при виборі дачі чи ділянки – дорога. Адже ви будете бувати на дачі не лише в сухі та сонячні дні, а і в дощ і в сніг. Тому слід звернути увагу на під’їзні шляхи до дому чи ділянки. Також є вважливим доступність до селища (села) громадського транспорту.

Тож перед тим, як зробити правильний вибір, слід добре все обдумати, щоб в майбутньому ви отримували лише позитивні емоції від відпочинку.


Поиск

Подписка

Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья
Готовые исследования, обзоры
Новости, статьи и аналитика
RSS-лента (новости, статьи и аналитика)
RSS-лента (Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья)
RSS-лента (Готовые исследования, обзоры)