Аналитика и исследования коммерческой и жилой недвижимости Украины


Главная О компании Услуги компании Наши клиенты Реклама Контакты






Кому довірити укладання паркету?

2016-12-21 19:34:29

Дерев’яна підлога протягом багатьох років залишається одним з найякісніших покриттів. Щільна структура дерева та природний колір паркетної дошки створюють відчуття надійності та надають такій підлозі натуральний вигляд. Але не треба забувати про лакування паркету – саме воно забезпечить довге життя та красу дерев’яним дощечкам.

Але, як часто трапляється, після покупки підлогового покриття починається пошук майстра, який зможе забезпечити всі подальші дії по монтажу та наданню підлозі завершеного вигляду. У такому випадку рекомендується скористатися комплексними послугами і знайти компанію, яка візьме на себе весь процес по створенню ідеального покриття – від продажу паркету до здачі готової підлоги «під ключ».

Що ви отримаєте в результаті такого комплексного підходу:

  • якісні матеріали;
  • роботу майстрів, знайомих зі специфікою укладання саме цієї паркетної дошки;
  • злагоджену співпрацю команди професіоналів;
  • найкоротші терміни виконання робіт;
  • мінімальні витрати сил на проведення ремонту.

Ваша задача полягатимете лише в тому, щоб обрати вподобану модель покриття та прийняти здану роботу. Головна перевага такого підходу полягає в тому, що окрім часу і сил, ви економите значні кошти, що є дуже важливим (ремонт завжди вимагає великих капіталовкладень і скоротити їх прагне кожен). Послуги однієї фірми обійдуться вам набагато дешевше, ніж найм декількох підрядників. До того ж подібні компанії пропонують знижки на частину послуг, в тому випадку, якщо ви замовляєте комплексне обслуговування. Зручно, чи не так?

Де замовити укладання паркету?

Як правило, спеціалізовані будівельні маркети надають своїм клієнтам послуги з доставки придбаного товару. Частина з них може поділитися і контактами майстрів з укладання дошки. Але скоротити витрати такий підхід навряд чи допоможе. Сьогодні багато онлайн-магазинів здійснюють увесь комплекс послуг з продажу та монтажу покриття для підлоги. Наприклад, вартість укладання паркетної дошки можна дізнатись на сайті http://oscar-parquet.com.ua/. При цьому компанія пропонує великий асортимент матеріалів і подарункове безкоштовне лакування підлоги.

Кожному відомо, що дерево потребує особливого догляду. Менеджери інтернет-магазину обов’язково нададуть рекомендації, дотримуючись яких ви надовго збережете презентабельний вигляд покриття.

Ремонт – складний та довготривалий процес, і в ваших силах забезпечити його максимально комфортне протікання.


Поиск

Подписка

Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья
Готовые исследования, обзоры
Новости, статьи и аналитика
RSS-лента (новости, статьи и аналитика)
RSS-лента (Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья)
RSS-лента (Готовые исследования, обзоры)