Аналитика и исследования коммерческой и жилой недвижимости Украины


Главная О компании Услуги компании Наши клиенты Реклама Контакты






Нові тенденції сучасного інтер'єру

2016-01-20 13:35:06

Ремонт будинку чи квартири – завдання дуже відповідальне та нелегке. Воно може бути затяжним і, здається, нескінченним, або захоплюючим і творчим. Ремонт квартир у Львові дає можливість швидко отримати бажаний інтер'єр та професійний ремонт оселі.

            Час диктує нові тенденції сучасного інтер'єру, їх різноманітність дає можливість кожному обрати максимально комфортний варіант з урахуванням вподобань господаря.

1. Екологічність.

Надихнувшись популярністю екологічно чистих продуктів харчування та всього природного, дизайнери втілили ці ідеї в інтер'єрі. Деревина, каміння, натуральний текстиль, нефарбована цегла – ці матеріали найкраще відображають загальну ідею даної тенденції. Прості речі без зайвих елементів, груба текстура, матові кольори найкраще відображають основу еко-ідеї. Обов'язковим елементом також виступають живі рослини. Одним з найяскравіших екологічних стилів являється скандинавський. Популярний в Норвегії, Швейцарії та Фінляндії, стиль передбачає використання природних матеріалів та кольорів.

2. Чорне та біле.

       Актуальним вважається використання всіх відтінків білого кольору. Найбільш вдале поєднання білого та чорного за правилами закону «Інь-янь». Такий дизайн буде класичним варіантом, але не варто змішувати різноманітні стилі, суворі кольори вимагають дотримання суворих правил.

3. Урбаністичні мотиви.

Індустріальний стиль був започаткований в Америці в 90-х роках XX століття і не втрачає своєї популярності. Виник він випадково завдяки високим цінам на житло та великій кількості занедбаних складів і заводів, які стали житлом для вигадливих американців, що змогли вкласти особливу урбаністичну філософію та створити новий стиль. Високі стіни і вікна, цегла, цемент, метал, простір, що практично не має меж, простота і функціональність індустріального в інтер'єрі швидко отримала величезну популярність.

4. Прозорі меблі

Меблі, виготовлені з прозорого пластику та органічного скла – новий тренд у світі дизайну. Перший прозорий стілець був виготовлений більше десяти років тому дизайнером Філіпом Старком. Сьогодні ж можна побачити  стільці, столи, крісла та навіть шафи.

Обрати один дизайн інтер'єру серед великої кількості привабливих варіантів дуже важко, але сучасні можливості дозволяють спроектувати майбутній бажаний дизайн за допомогою послуги 3D візуалізації. На сайті http://kapitel.lviv.ua/ можна замовити дизайн квартир (Львів), що допоможе уникнути помилок та скоригувати кожну деталь.


Поиск

Подписка

Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья
Готовые исследования, обзоры
Новости, статьи и аналитика
RSS-лента (новости, статьи и аналитика)
RSS-лента (Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья)
RSS-лента (Готовые исследования, обзоры)