Аналитика и исследования коммерческой и жилой недвижимости Украины


Главная О компании Услуги компании Наши клиенты Реклама Контакты






Обмін квартири при купівлі – продажу

2017-06-13 15:08:59

Обмін квартири при купівлі – продажу

Всім нам подобається жити у просторому і комфортному житлі. Але не у всіх є така можливість. То ж коли настає час для розширення житлової площі, всі починають замислюватись над тим, як це краще зробити. Зрозуміло, що у кожного є бажання підібрати для своєї сім’ї найкращий варіант і виконати всю роботу по обміну в мінімальні строки. В більшості випадків люди звертаються в Агентство Нерухомості , яке вже проводило схожі операції з нерухомістю і можуть допомогти у вирішенні цього питання.

В першу чергу потрібно знайти покупців, які захочуть купити саме вашу квартиру, для цього агенту, який займається вашим об’єктом необхідно зробити комплексну рекламу, яка буде поширювати інформацію як на просторах інтернет ресурсів, так і в місцевих печатних виданнях. Вже після того, як знайдений покупець, можна шукати квартиру саме для вас.

Чим вигідна співпраця з Агентством Нерухомості? Вам не потрібно гаяти свій час на пошук як покупця так і об’єкта нерухомості. Агентство всю роботу виконує саме, а вам залишається тільки переглянути всі запропоновані варіанти житла і вибрати для себе найбільш вигідний. Після цього ви домовляєтесь про зустріч із власниками квартири в присутності агента і підписується попередній договір і залишається завдаток за об'єкт нерухомості. При цьому ви домовляєтесь про те, коли буде відбуватися угода купівлі - продажу.

Слід зауважити, що підготовкою практично всіх документів займається Агентство Нерухомості. Якщо ви не знаєте, які саме документи потрібно підготувати для того, щоб купівля – продаж пройшли успішно, зерніться за допомогою до агента, з яким ви працюєте і він дасть список документів, які вам необхідно зібрати самому. Вам не потрібно обдумувати як і в якого нотаріуса заключити угоду, щоб у вас була гарантія того, що це не шахраї. Агентство працює лише з перевіреними людьми, які вже давно працюють у цій сфері і мають високу кваліфікованість.

Ще один важливий момент – це те, що і продаж вашої квартири і купівля іншої квартири може відбутися в один день одна за одною. Тож вам не потрібно навіть думати над тим, де ви будете проживати, доки всі документи не пройдуть оформлення і ви не станете повним власником нерухомості.

Та все одно перед тим, як ви вирішили здійснювати такий обмін, потрібно добре все обдумати. Підібрати для себе основні критерії для вибору квартири. Та головне, вибрати правильне Агентство Нерухомості, яке зможе вам у цьому допомогти.


Поиск

Подписка

Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья
Готовые исследования, обзоры
Новости, статьи и аналитика
RSS-лента (новости, статьи и аналитика)
RSS-лента (Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья)
RSS-лента (Готовые исследования, обзоры)