Аналитика и исследования коммерческой и жилой недвижимости Украины


Главная О компании Услуги компании Наши клиенты Реклама Контакты






Особливості діфавтоматів

2022-10-19 21:24:36

В одних випадках електрики рекомендують встановити ПЗВ, в інших — діфавтомат. Що з них краще та чому фахівці дають різні рекомендації? Варто розібратись, щоб напевне знати, який пристрій краще підійде в вашому випадку. Якщо потрібно купити діфавтомат або будь-що для електропроводки, варто звернутись до магазину Kabel-Ok за адресою https://cable-ok.com.ua/ua/differentsialnye-avtomaty/.

 

В чому різниця?

Пристрій захисного відключення, що скорочено називають ПЗВ, частіше встановлюють в багатоповерхових будинках як альтернативу заземленню. Це необхідно, щоб захистити всіх, хто проживає у квартирі від трав струмом, які можна отримати торкнувшись холодильника або пральної машини. ПЗВ рекомендують встановити, якщо в домі вже є автоматичні вимикачі, але при плануванні проводки “забули” про захисний пристрій.

 

Діфавтомати також виконують захисну функцію: тобто вимикають певну гілку проводку, якщо станеться виток струму. Але нарівні з цим є більш функціональним.

1.

Відключає електрику, якщо сталось коротке замикання.

2.

Так само спрацьовує, якщо стався перегрів кабелю (теплове перенавантаження).

 

Також різниця полягає в ціні: дорожче обійдеться саме діфавтомат. Але витрати повністю виправдані, оскільки:

 

  • вам не потрібно платити за два пристрої — автомат та ПЗВ, тож різниця виходить не суттєвою;

 

 

  • діфавтомат більш компактний, не займає багато місця, тому розподільчий щиток буде виглядати охайніше;

 

 

  • діфавтомати забезпечують комплексний захист, тому саме їх частіше використовують на підприємствах, де важливо захистити дороге обладнання від ламання через короткі замикання.

 

 

Як вибрати діфавтомат

Зазвичай в домі або квартирі проводка поділена на групи. Тому потрібно обирати для кожної з відповідними значеннями. Наприклад:

 

  • для спальні та вітальні підійде діфавтомат зі значеннями 100 мА;

 

 

  • для кухні, ванної кімнати потрібні більше значення приблизно 300 мА.

 

 

Але точний вибір можна зробити, якщо запросити майстра, який професійно оцінить навантаження, та підкаже, на які характеристики потрібно звернути увагу. Додатково. можна отримати консультацію за телефонами, що вказані на сторінках інтернет-магазину Kabel-Ok. Менеджери мають відповідну освіту, тому ви можете повністю довіряти їхнім рекомендаціям. Вони допоможуть вибрати відповідний всім вимогам діфавтомат та забезпечать швидке відправлення за вказаною адресою.


Поиск

Подписка

Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья
Готовые исследования, обзоры
Новости, статьи и аналитика
RSS-лента (новости, статьи и аналитика)
RSS-лента (Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья)
RSS-лента (Готовые исследования, обзоры)