Аналитика и исследования коммерческой и жилой недвижимости Украины


Главная О компании Услуги компании Наши клиенты Реклама Контакты






Переваги акрилових ванн

2016-11-15 10:01:59

Під час ремонту або при будівництві свого будинку рано чи пізно постає питання про вибір ванни. Починаючи з 70-х років минулого століття в світі набирають популярність ванни з сучасного синтетичного матеріалу - метаакрілат, або акрилу. Вони більш зручні у використанні в порівнянні з ваннами з традиційних матеріалів. Акрил - дуже пластичний матеріал, що дозволяє робити ванни будь-яких форм і розмірів, типові і під замовлення.

Акрил використовується у виробництві гідромасажних ванн, міні-басейнів, багатомісних та нестандартних ванн. Якщо ванна кімната досить простора, у вас є можливість поекспериментувати з розміщенням і формою ванни.

Акрилова ванна, яку продає інтернет-магазин, значно легше чавунної, що має велике значення при транспортуванні і установці. У порівнянні з чавунними і сталевими аналогами, акрилові ванни мають ряд переваг, які роблять миття більш комфортним і приємним. Так, завдяки низькій тепловіддачі ванна тримає кімнатну температуру і не здається холодною при контакті з тілом людини. З тієї ж причини вода в акрилової ванні вистигає порівняно повільно. При наборі води або включенні душа не виникає сильного шуму, як у випадку зі сталевими ваннами. З плином часу акрилова ванна не втрачає свій колір, вона буде радувати вас блиском і глянцем довгі роки після установки.

Слід визнати, що акрил легше дряпається, ніж чавун і сталь, тому ванну слід транспортувати особливо дбайливо і використовувати тільки за прямим призначенням. У той же час будь-які подряпини, відколи можна видалити самостійно за допомогою спеціальних наборів, які купуються в тих же магазинах, що і самі ванни. Акрилова ванна не боїться корозії, жорсткої води і ультрафіолетових променів. Поверхня акрилу не має пір і не дозволяє поширюватися мікроорганізмам, наприклад, цвілі. В цілому можна сказати, що акрилова ванна довговічніша, ніж аналоги, і довше зберігає свій первозданний вигляд.

Нарешті, слід відрізняти ванну з литого акрилу від ванни з АБС / ПММА - сплаву двох полімерів з часткою акрилу не більше 10%. У другому випадку на поверхню наноситься лише тонка плівка з акрилу, яка швидко стирається. Термін придатності такої ванни - не більше трьох років. Ванна з литого акрилу з товщиною акрилового шару 4-5 мм прослужить не менше десяти років. Не помиліться тут, магазин!


Поиск

Подписка

Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья
Готовые исследования, обзоры
Новости, статьи и аналитика
RSS-лента (новости, статьи и аналитика)
RSS-лента (Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья)
RSS-лента (Готовые исследования, обзоры)