Аналитика и исследования коммерческой и жилой недвижимости Украины


Главная О компании Услуги компании Наши клиенты Реклама Контакты






Переваги ремонту під ключ

2015-06-21 10:25:33

Ремонт під ключ являє собою комплексну реконструкцію помешкання з метою покращення його технічного стану та зовнішнього вигляду. Зазвичай господарі надають перевагу послугам фахівців, котрі спеціалізуються у цій сфері. Тому на ремонтні роботи у Львові від «А» до «Я» спостерігається великий попит. Замовник приймає участь тільки у розробці проекту, а наступного разу він зустрічається з майстрами вже по закінченню терміну, який прописаний у договорі.

Така послуга має одне «але», котре полягає у довірі до підрядної організації. Перед підписанням контракту доцільно прочитати відгуки в інтернеті. Якщо клієнти публікують позитивні коментарі, то це свідчить про добросовісність компанії.

Таке явище властиве фірмі Kapitel – репутація для неї грає надважливу роль. Тому, перед зарахуванням до штату, майстри проходять ретельний відбір, а також перевіряється їх діяльність на попередніх місцях роботи. Відтак замовник може не хвилюватись за якість ремонту та з приводу того, що з його помешкання чи офісу зникнуть речі.

Ремонт під ключ має наступні переваги:

  • відповідальність лежить лише на підрядниках (у разі стабільного фінансування);
  • роботи здійснюються працівниками однієї компанії, що забезпечує високу швидкість;
  • у разі невиконання денного плану фахівці працюють понаднормово;
  • власник заїжджає до помешкання і більше ні про що не турбується.

На ремонти квартир під замовлення варто також подивитись з фінансової точки зору. Оскільки реалізація проекту здійснюється комплексно, то користування послугою позитивно відображається на бюджеті клієнта. В першу чергу, власнику не потрібно постійно викликати оцінювача – достатньо одного візиту спеціаліста, щоб скласти цілісну картину відносно загального стану квартири. На основі отриманої інформації фахівець оголосить попередню вартість робіт.

Ремонт під ключ дає можливість майстрам виконувати кілька завдань одночасно. Через відсутність власника помешкання, будівельники одразу покращують стан декількох кімнат. За рахунок цього клієнт отримує відремонтовану квартиру не через місяць, а всього за 1-2 тижні після надання доступу. Мала тривалість робіт позитивно впливає на підсумкову вартість.

Тепер ви маєте у розпорядженні усі аргументи, щоб замовити ремонт під ключ. Така послуга актуальна незалежно від того, вторинним є житло чи щойно збудованим. Замовляйте роботи у професіоналів і почувайте себе комфортно!

 


Поиск

Подписка

Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья
Готовые исследования, обзоры
Новости, статьи и аналитика
RSS-лента (новости, статьи и аналитика)
RSS-лента (Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья)
RSS-лента (Готовые исследования, обзоры)