Аналитика и исследования коммерческой и жилой недвижимости Украины


Главная О компании Услуги компании Наши клиенты Реклама Контакты






Про керамічні радіатори

2021-12-23 19:16:07

Тепловентилятори є легкими та компактними, а також можуть швидко нагріти повітря. Вони розраховані працювати до 10-12 год. на добу, тому не годяться як заміна звичайного опалення. Під час роботи піднімають пил, висушують повітря і спалюють багато кисню, тому є потреба в провітрюванні приміщення. При регулярному використанні такий прилад прослужить Вам до трьох років.

 

Керамічний тепловентилятор

 

Керамічна батарея и тепловентилятори володіють такими ж перевагами і недоліками як і звичайні тепловентилятори, але вони не спалюють кисень. Прослужить Вам теж до трьох років.

 

За одну годину витрачає 1,5 кВт, а коштує від 450 грн.

 

Конвекторний обігрівач

 

Конвекторні обігрівачі володіють закритим нагрівальним елементом, тому вони не спалюють кисень, але висушують повітря через те, що температура нагрівальних елементів є досить високою. Можуть обігріти приміщення площею до 28 м. кв.

 

 

Інфрачервоний обігрівач із скляною трубкою

 

Такі обігрівачі випромінюють інфрачервоні хвилі, які глибоко нагрівають предмети, незважаючи на холодне повітря. Ви відчуваєте тепло вже через декілька хвилин. Також інфрачервоні обігрівачі можна використовувати в холодні пори року в альтанці та на відкритому майданчику кафе.

 

Однією з основних переваг є те, що вони не спалюють кисень і не піднімають пил, що є надзвичайно важливим фактором для алергіків. Також інфрачервоні обігрівачі збагачують повітря іонами, а це, в свою чергу, покращує самопочуття, обмін речовин та сприяє швидкому загоєнню ран.

 

Витрачає такий прилад за годину до 3 кВт, а моделі з терморегуляторами навіть менше. Ціна ІЧ обігрівачів складає від 750 до 1500 грн.

 

Інфрачервоний галогеновий обігрівач

 

Всередині галогенового обігрівача розміщена трубкова лампа. Однією з переваг такого приладу є невеликі габарити, проте є і недоліки, наприклад те, що він віддає тепло тільки під час роботи. Трубкова лампа нагрівається до температури вище 200°С, тому потрібно бути обережними в користуванні. В основному галогенові обігрівачі використовуються як додатковий обігрів в приміщеннях площею до 12 м. кв.

 

Інфрачервоні панелі володіють такими ж перевагами як і всі інфрачервоні обігрівачі. Однією з переваг є те, що нагрівальний елемент розташований всередині конструкції, що захищає від опіків. Такі обігрівачі підтримують температуру тіла в рамках фізіологічної норми, адже панель нагрівається до 80-85°С. Також, за допомогою вбудованого накопичувача, прилад віддає тепло після вимикання ще протягом доби не споживаючи при цьому електроенергії. Інфрачервону панель достатньо використовувати 5-7 год. на добу. Такий обігрівач потужністю 700 Вт нагріє приміщення до 10 кв.м. краще за будь-які інші прилади. Рекомендовано вмикати її на 15-20 хв. на протязі години. Рівень температури в кімнаті підтримується автоматичним терморегулятором. Панелі монтуються на стіні або стелі шурупами.

 


Поиск

Подписка

Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья
Готовые исследования, обзоры
Новости, статьи и аналитика
RSS-лента (новости, статьи и аналитика)
RSS-лента (Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья)
RSS-лента (Готовые исследования, обзоры)