Аналитика и исследования коммерческой и жилой недвижимости Украины


Главная О компании Услуги компании Наши клиенты Реклама Контакты






Ремонт спальні - порядок дій

2018-01-25 18:44:10

Ремонт спальної кімнати проводитися не тільки при наявності, будь-яких дефектів, які потребують залучення фахівців. Його слід проводити і при бажанні щось оновити в цьому обителі сну і гармонії, а звичайна перестановка меблів вже не задовольняє.

Важливі нюанси ремонту спальні

Самостійно провести такий ремонт зовсім не складно, для цього необхідно сильне бажання і наявність необхідних ресурсів.

Перед тим як приступити безпосередньо до ремонту спальні, продумайте, яку атмосферу Ви хочете створити, Промоделюйте майбутній стиль. Для кращого розуміння створюваного дизайну спробуйте це промальовувати на папері або скористайтеся допомогою спеціальних комп'ютерних програм.

Якщо поверхні приміщення досить рівні, то не слід їх вирівнювати, це значно скоротить терміни ремонту і його вартість. Досить буде всього лише оновити колірну гамму спальні. Для цього підберіть потрібні шпалери.

Вікна у спальні

Якщо вікна спальні виходять на південну сторону - оптимальним буде вибір холодних тонів, якщо на північну - надайте стінам теплих відтінків. Не варто застосовувати холодні тони для невеликої компактної спальні, це візуально зменшить її. Шпалери, виконані в теплих кольорах, візуально додадуть їй додатковий простір. Для великих спалень слід застосовувати шпалери з використанням насичених тонів, але їх слід підбирати дуже ретельно. Яскравим агресивним тонам зовсім не місце в спальні. Крім того, для великих спалень можна застосувати додаткові декоративні елементи, які зроблять її більш затишною.

Якщо Ваші вікна були встановлені досить давно і вони виготовлені з дерева, то для них характерна наявність безлічі тріщин і щілин. Проведення їх ремонту допоможе ненадовго досягти бажаного результату, так як дерево дуже піддається впливу погодних факторів. В цьому випадку встановіть пластикові вікна. Вони гарантують гарну звуко- і теплоізоляцію, крім того зручні і легкі в експлуатації.

Якщо можливості дозволяють і існує в цьому потреба, замініть стару проводку і опалювальні батареї.
Уже не актуальним і непрактичним стало застосування одноточкового освітлення спальні. Застосування освітлення різного ступеня інтенсивності з можливістю його регулювати - це обов'язкова вимога. Крім того освітлення повинно бути багатофункціональним. Оптимальним варіантом для спальні будуть вбудовані точкові світильники. Крім того їх можна монтувати і в меблі. При цьому вони мають яскраве, але не ріжуче очі світло.

Текстиль, який застосовується для спальні, є основою її стилю, тому всі його елементи повинні між собою гармоніювати. Для спальної кімнати пріоритетно використання натуральних матеріалів, але це досить затратно, хоча і виправдано. Адже в спальні ми проводимо більшість свого часу, відновлюємо сили і набираємося здоров'я, тому необхідно максимально виключити наявність джерел шкідливих речовин.

Приступаючи до ремонту спальні, подумайте і обговоріть з усіма членами сім'ї, чи зможете Ви самостійно виконати всі необхідні роботи. В іншому випадку, Ви ризикуєте затягнути ремонт і створити дискомфорт всім мешканцям будинку. Якщо Ви сумніваєтеся, краще заручитися допомогою фахівців, які якісно і в короткі терміни зроблять все необхідне. А самі займіться вибором необхідних матеріалів і декором майбутньої спальні.


Поиск

Подписка

Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья
Готовые исследования, обзоры
Новости, статьи и аналитика
RSS-лента (новости, статьи и аналитика)
RSS-лента (Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья)
RSS-лента (Готовые исследования, обзоры)