Аналитика и исследования коммерческой и жилой недвижимости Украины


Главная О компании Услуги компании Наши клиенты Реклама Контакты






Розповідаємо історію Вашого улюбленого ролу

2021-04-22 23:39:04

Роли — це традиційна японська страва, що у минулому столітті набула неабиякої популярності в усьому світі і продовжує завойовувати усе більше прихильників. Витончений смак та неперевершена подача підкорили жителів майже усіх континентів, а також спростували твердження, що смачна їжа не може бути корисною, а корисна — смачною. У суші та ролах користь поєднуються з неймовірним смаком у прекрасний мікс, що закохує в себе мільйони.

Рис, риба та водорості, здавалося б, досить прості та непримітні продукти, але японці перетворили їх на справжній витвір мистецтва! Це ідеальний вибір для тих, хто слідкує за фігурою та для тих, хто дотримується здорового способу життя. Роли замовляють у будь-яких життєвих ситуаціях: від звичайного обіднього перекусу до святкового столу на честь дня народження. То який же сет замовити? Що обрати? Сьогодні команда KILOGRAMM SUSHI PROJECT розповідає історію одного з найпопулярніших ролів — Каліфорнія. Почнемо!

Каліфорнія — це ж не Японія, чи не так?

Цілком логічне запитання. Каліфорнія немає жодного відношення до Японії. Чи має? Насправді має, але не в географічному відношенні. Щоб остаточно Вас заплутати: американець японського походження створив у Лос-Анджелесі рол Каліфорнія. Почнемо спочатку.

1973 рік. У одному з лос-анджелеських ресторанів почастішали скарги від відвідувачів — їм не подобається смак норі. Для американця з його культурними цінностями їсти водорості — справа не з найприємніших. Але від норі нікуди не втечеш, бо за японською традицією норі — це невід’ємна складова суші та ролів. Тому талановитий кухар на ім’я Машіта Ічіро пропонує свій варіант ролу, який задовольнив би і клієнтів і не відійшов би від традиційної рецептури. Машіта створив роли начинкою навиворіт, бо водорості тепер були всередині а не зовні і клієнти навіть не помічали їх взагалі. А для того, щоб прикрасити рис, що був зовні рола, кухар додав ікру летючої риби (тобіко). Роли вийшли дісно привабливі, а завдяки тому, що наявність норі майже ніхто з відвідувачів не помічав, то ще й дуже популярні.

Через 10 років рол Каліфорнія заслужено увійшов у топ страв, що замовляють в ресторанах японської кухні Європи та Америки. Часом здавалось, що люди лишень його і замовляють. Поступово слава про цей рол дісталася й берегів Японії, де не дуже полюбляють експерименти зі своєю національною кухнею і досить прохолодно ставляться до подібного роду інновацій. Але рол Каліфорнія прийшовся їм до смаку, що не могло не радувати Машіта Ічіро, бо це було сприйнято їм як свого роду благословення. Тож з цього часу роли Каліфорнія починають поступово завойовувати світ.

Каліфорнія — замовляти чи не замовляти?

Звісно що замовляти, адже Каліфорнія — це прекрасний спосіб порадувати себе та близьких серцю людей не лише ласою стравою, а й корисним та поживним продуктом. Для цього не обов’язково виходити з дому, стояти в черзі, сподіваючись, що Ваше замовлення встигнуть обробити. Для цього варто лише зателефонувати до Кілограм Суші і зробити замовлення. Якщо ж Ви вперше замовляєте суші, то наші оператори залюбки дадуть відповідь на будь-яке питання, а також допоможуть зробити правильний вибір. Майстри і кур'єри Кілограм працюють з 11 до 23 в будні, вихідні та свята. Сплатити замовлення Ви можете будь-яким зручним для Вас способом — до сплати приймаються готівка чи банківські картки. А для того, щоб Ви були впевнені в абсолютній безпеці для власного здоров’я, ми запровадили безконтактну доставку — треба лише вказати це при замовлення.

Кілограм Суші Проджект — доставка ідеальних суші та ролів у Вінниці!


Поиск

Подписка

Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья
Готовые исследования, обзоры
Новости, статьи и аналитика
RSS-лента (новости, статьи и аналитика)
RSS-лента (Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья)
RSS-лента (Готовые исследования, обзоры)