Аналитика и исследования коммерческой и жилой недвижимости Украины


Главная О компании Услуги компании Наши клиенты Реклама Контакты






У чому переваги глухих дверей?

2016-12-21 13:50:25

            Під час ремонту зазвичай необхідно вирішити, які придбати міжкімнатні двері: глухі чи засклені. Останнім часом популярність набирають скляні двері. Проте, якщо ви прагнете затишку та спокою, краще обрати перший варіант. Такі двері являють собою суцільне глухе полотно, яке частіше за все виготовлене з натуральної деревини. Найпопулярніші породи – це дуб, горіх та ясень. Окрім цільного дерев’яного масиву, часто використовують МДФ.

Звичайно, натуральні матеріали більш стійкі до механічних пошкоджень. До того ж, їм властива висока звуко- та теплоізоляція. Якщо ці фактори для вас важливі, але варіанти з благородних порід деревини коштують дорого, можна обрати модель з МДФ, оздоблену шпоном. Особлива конструкція таких дверей гарантує тишу та надійне збереження внутрішньої температури.

Гладкі чи фільончасті?

На перший погляд ці терміни можуть здатися незрозумілими. Насправді ж, усе просто. Гладкими називають двері, які не мають додаткових елементів у оздобленні. Для лаконічного інтер’єру вони підійдуть ідеально – доповнять концепцію оформлення, не відвертаючи на себе увагу.

Фільончасті двері виконані в певному дизайні. Вони оздоблені декоративними елементами з різних матеріалів: деревини, скла, металу, пластику. Цікаві конструкції допоможуть оригінально обіграти інтер’єр. Декор, частіше за все, складний і не передбачає вставок великого розміру. Адже глухі двері мають бути глухими повною мірою.

Якщо вас зацікавили фільончасті двері, пам’ятайте, що від типу використаних матеріалів залежатимуть якості дверей. Для повної шумоізоляції та збереження тепла краще надати перевагу дерев’яним дверям, оздобленим шпоном або МДФ. Дивовижно, але навіть листи фанери можуть перетворитися на надзвичайний декоративний елемент.

В інтернет-магазині http://levhurt.com.ua/uk/ ви можете купити недорогі міжкімнатні двері глухого типу. В наявності представлені моделі з різних матеріалів. Двері є досить невибагливими у догляді – достатньо буде використовувати звичайні засоби.

Глухі міжкімнатні двері будуть ідеальним рішенням для тих, в кого є маленькі діти – вони абсолютно безпечні. До того ж, зберігають первісний вигляд довгі роки, залишаючись міцними та стійкими, на відміну від засклених моделей.

В каталозі представлені двері з різним дизайном, тому підібрати ідеальний варіант для своєї оселі дуже просто. В разі виникнення запитань завжди можна звернутись до консультанта.


Поиск

Подписка

Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья
Готовые исследования, обзоры
Новости, статьи и аналитика
RSS-лента (новости, статьи и аналитика)
RSS-лента (Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья)
RSS-лента (Готовые исследования, обзоры)