Аналитика и исследования коммерческой и жилой недвижимости Украины


Главная О компании Услуги компании Наши клиенты Реклама Контакты






Використання термобілизни

2020-08-20 14:48:58

Про термобілизну ходять безліч чуток, маркетингових прийомів, та й просто неправдивої інформації. А чи гріє воно, для чого призначене, з яких матеріалів виготовляється - в статті ми проллємо світло на ці та багато інших питань. Допоможемо розібратися в хитросплетіннях байок і фактів і вибрати білизну, потрібне саме вам.

Почнемо з того, що далеко не всі термобілизна для чоловіків відповідає своїй назві з приставкою «термо». Далеко не всі моделі покликані зберігати тепло і берегти ваш організм в холодну пору року. Спочатку термобілизна було винайдено виключно для спортсменів, але пізніше його стали застосовувати і в повсякденному житті.

Оскільки винахід передбачалося використовувати в спорті, основною вимогою було швидке відведення вологи з поверхні шкіри. Пізніше стали застосовувати матеріали, що додають білизни термоізоляційні властивості. Без перебільшення можна сказати, що одного разу випробувавши термобілизна, ви залишитеся його гарячим шанувальником.

Відразу відзначимо, що використання термобілизни має як свої безперечні плюси, так і мінуси. З переваг використання:

найбільший і безсумнівний плюс - відмінна терморегуляція при використанні в заняттях з підвищеною фізичною активністю

зручність - білизна при надяганні стає «другою шкірою», не випробовується ніякого сорому рухів, воно добре тягнеться

тактильні відчуття - як правило, білизна виготовляється з матеріалів, приємних при дотику до тіла, використовуються плоскі шви, що перешкоджають натирання шкіри

вага - при невисокому вазі досягається висока ефективність «роботи» одягу. Одна річ може замінити 3-5 речей, які застосовуються в різні пори року і в різних погодних умовах

При виборі термобілизни слід спершу визначитися з його призначенням, яку роботу він повинен виконувати. Якщо ваша мета - велоспорт, походи, альпінізм, водні види спорту, будь-які тривалі види навантажень, то ваш вибір - синтетичну білизну. Синтетика дає можливість перебувати поза домом тривалий час (багатоденний піший похід). Погано змочуючи, вона добре виводить вологу назовні. При цьому, шкіра не нагрівається і організм витрачає менше енергії на охолодження.

Для «домашнього» використання, коли користування білизною не перевищує 3-8 годин, додають до складу тканин натуральні матеріали - бавовна і шерсть. Така білизна приємніше на дотик, в ньому зручно і комфортно.


Поиск

Подписка

Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья
Готовые исследования, обзоры
Новости, статьи и аналитика
RSS-лента (новости, статьи и аналитика)
RSS-лента (Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья)
RSS-лента (Готовые исследования, обзоры)