Аналитика и исследования коммерческой и жилой недвижимости Украины


Главная О компании Услуги компании Наши клиенты Реклама Контакты






Як знайти роботу за кордоном: 5 корисних порад для українців

2020-12-16 20:03:37

Якщо ви сміливі і амбітні, якщо маєте намір отримати не тільки диплом в одному з провідних зарубіжних вузів, але і престижну роботу в Європі, Азії або Америці, можливо, вам будуть корисні наступні поради. З європейським дипломом для молодого спеціаліста робота у Польщі гарантована, тому здобувайте освіту та здійснюйте свої мрії.

Сьогодні польські роботодавці надають роботу багатьом українцям як по професії, так і ні. Робота в Польщі для сімейних пар на фермі, або робота у великій ІТ компанії – не має значення. Якщо людина має вищу освіту, є амбітною, бажає працювати і шукає всі шляхи для пошуку гарної вакансії, то вона обов'язково її знайде.

Порада No 1

Підкріплюйте теорію практикою

Підручники не дадуть відповідей на всі питання. Ключ до успіху – постійна практика. Добре, якщо у виші вашими викладачами стануть практикуючі професіонали своєї справи. Якщо зможете знайти підробіток під час навчання – ще краще! До моменту випуску у вас буде перевага. Шукайте позиції джуніор, розсилайте резюме і не соромтеся пропонувати свої послуги роботодавцям. Працюйте навіть безкоштовно. Вашим доходом стануть знання і вміння.

Порада No2

Накопичуйте міжнародний досвід

Міжнародний досвід роботи – сигнал для роботодавця: претендент здатний знайти спільну мову з різними клієнтами і партнерами, а це дуже важливо в будь-якому мультикультурному місті.

Рада No3

Складіть резюме правильно

Не намагайтеся зробити своє резюме незвичайним, як радять в Інтернеті. Пам'ятайте, по одному лише файлу роботодавець повинен зрозуміти, що ви саме той, хто йому потрібен.

Вкажіть в резюме:

• інформацію про свою освіту;

• 3-5 останніх місць роботи з описом посадових обов'язків і реалізованих проектів;

• свої сильні професійні і особистісні якості, а також додаткові знання.

• нехай фотографія буде якісною і професійною, а ваше обличчя на ній буде відкритим, щоб розташовувати до себе.

Порада No4

Вивчіть роботодавця

Отримавши запрошення на співбесіду, вивчіть сайт роботодавця. Запам'ятайте не тільки набір стандартних фактів про компанію, але і деталі, непомітні з першого погляду. Відкрийте LinkedIn і познайомтеся з професійної біографією людини, яка буде з вами спілкуватися. У запрошенні зазвичай вказується його ім'я. Це допоможе вам не тільки морально підготуватися до зустрічі, а й знайти спільну мову з тим, від кого залежить ваша доля.

Порада No5

Будьте уважні до деталей

Дрібниць тут не буває. Під час співбесіди роботодавець, наприклад, може задати вам несподіване каверзне питання або навіть попросити встати, щоб перевірити, чи не в спортивних ви штанях, якщо спілкування відбувається по Skype. Будьте впевнені і спокійні. Після співбесіди не забудьте відправити так зване Thank you letter. Подякуйте роботодавцю за виділений час і висловіть бажання стати частиною команди. Це правильно з точки зору бізнес-етики і ще раз продемонструє серйозність ваших намірів.


Поиск

Подписка

Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья
Готовые исследования, обзоры
Новости, статьи и аналитика
RSS-лента (новости, статьи и аналитика)
RSS-лента (Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья)
RSS-лента (Готовые исследования, обзоры)