Аналитика и исследования коммерческой и жилой недвижимости Украины


Главная О компании Услуги компании Наши клиенты Реклама Контакты






Проект готельно-офісного комплексу на Дружбі Народів 44-46 був прийнятий містобудівною радою

2007-11-05 14:08:11

socmart-fotoУ Печерському районі столиці незабаром почнеться зведення нового масштабного комплексу (загальною площею  більше 80000 кв. м.). Проект будівництва цього будинку був схвалений містобудівною радою м. Києва минулого тижня. На ділянці площею 1,2 га проектується будівництво 34 поверхового будинку з паркінгом для майже 600 автомашин, що займуть три  підземних рівні (485 автомісць) і один наземний поверх (113 автомісць). Замовником проекту готельно-офісного комплексу є Київміськбуд-1. Крім 34 поверхового будинку офісного центру, до комплексу входять 6-10 поверхів банківського центру, 2 поверхи готелю. Загальна площа офісного центра більше 50000 кв. м., планується, що там зможе працювати 4100 чоловік. Крім готельно-офісних, у будинку запроектовані приміщення ресторану, кафе, фітнес-центру, поліклініки. Проект будинку розроблявся в  організації КиївЗНДИЕП, головний архітектор проекту - Бєльчиков Валерій Михайлович. Хоч поки що Печерський район не може похвалитися більшою кількістю  професійних бізнес центрів ( хіба що недавно введений в експлуатацію Парус, Еспланада ж та офісний центр на Госпітальній тільки будуються, а зведення Оптима Плаза біля метро Печерськ усе ще не почато), мабуть, це справа часу.

Джерело: http://www.socmart.com.ua

Хочете мати повну інформацію про всі КОМЕРЦІЙНІ обєкти Києва, що будуються та проектуються, з компаніями-учасниками та контактними даними?

Хочете мати повну інформацію про всі ЖИТЛОВІ об'єкти Києва, що будуються та проектуються, з компаніями-учасниками й контактними даними?


Поиск

Подписка

Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья
Готовые исследования, обзоры
Новости, статьи и аналитика
RSS-лента (новости, статьи и аналитика)
RSS-лента (Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья)
RSS-лента (Готовые исследования, обзоры)