Аналитика и исследования коммерческой и жилой недвижимости Украины


Главная О компании Услуги компании Наши клиенты Реклама Контакты






Кожен другий офісний центр Києва належить іноземцям

2007-11-27 21:08:07

socmart-fotoТакі дані дослідження міжнародної консалтингової компанії A.T. Kearney. Майже 95% іноземних інвестицій в столичну нерухомість припадають на сектор комерційної нерухомості.
Основна маса іноземних коштів ідуть в офісну й торговельну нерухомість, на другому місці по привабливості іде готельна, на третьому - складська нерухомість.
Як повідомляє «Буд-Информ», практично кожний другий офісний будинок в Києві побудували іноземці, які, до речі, воліють інвестувати не самостійно, а разом з українськими партнерами.
Так, новий власник ТЦ «Піраміда» - лондонські інвестиційні компанії 1849 PLC і Apollo Real Estate Advisors. Бізнес-Центр «Леонардо» і ТРЦ «Україна» придбала ірландська Quinn Group. Офісний центр «Поділ Плаза» перейшов в руки крупного західноєвропейського інвестиційного фонду Europolis.
На думку аналітиківкомпанії «Соцмарт», що займається аналітикою й дослідженнями ринку нерухомості України, сьогодні київський ринок комерційної нерухомості перебуває на піку розвитку: попит вдвічі перевищує пропозицію, орендні ставки досягли максимальних показників як в бізнесі, так і в торговельних центрах. Ненасиченість ринку забезпечує місцевим девелоперам дуже високі, по мірках іноземців, доходи.

http://www.lfa.co.ua/

Поиск

Подписка

Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья
Готовые исследования, обзоры
Новости, статьи и аналитика
RSS-лента (новости, статьи и аналитика)
RSS-лента (Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья)
RSS-лента (Готовые исследования, обзоры)