Аналитика и исследования коммерческой и жилой недвижимости Украины


Главная О компании Услуги компании Наши клиенты Реклама Контакты






Житловi будинки матимуть «енергетичнi паспорти»

2007-12-03 11:26:06

socmart-fotoУ 2008 роцi в українських мiстах почне поступово впроваджуватися проект «енергетичного паспорта» житлових i нежитлових споруд. Про це на прямiй телефоннiй лiнiї Кабiнету Мiнiстрiв розповiв перший заступник Мiнiстра регiонального розвитку та будiвництва Микола Сорока, вiдповiдаючи на питання журналiстiв.


За його словами таке нововведення є iдеєю Вiце-прем’єр-мiнiстра Володимира Рибака, яку пiдтримують всi регiони, повiдомила «Хрещатику» прес-служба Мiнрегiонбуду.

Микола Сорока поiнформував, що «енергетичний паспорт» споруди мiститиме данi про всi її комунiкацiї - систему опалення, водопостачання, водовiдведення тощо. Також згаданий документ мiститиме iнформацiю, коли необхiдно здiйснювати поточний ремонт споруди, коли капiтальний, що саме необхiдно зробити в планi енергозбереження для того чи iншого будинку i т. п.

Як стало вiдомо зi слiв першого заступника Мiнiстра, впроваджуватиме таку документацiю мiсцева влада. Вiн також додав, що для ефективного вирiшення проблем, з якими стикаються мешканцi багатоповерхiвок, необхiдно створювати об’єднання спiввласникiв квартир.

http://www.realt.ua/

Поиск

Подписка

Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья
Готовые исследования, обзоры
Новости, статьи и аналитика
RSS-лента (новости, статьи и аналитика)
RSS-лента (Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья)
RSS-лента (Готовые исследования, обзоры)