Аналитика и исследования коммерческой и жилой недвижимости Украины


Главная О компании Услуги компании Наши клиенты Реклама Контакты






У Шевченківському районі Києва побудують бізнес-центр за EUR 170 млн

2007-12-11 21:32:03

socmart-fotoЗ 2008 по 2010р. у будівництво бізнес-центра класу "В+" з об'єктами соціально-культурного й соціально-побутового призначення в Шевченківському районі Києва буде вкладено біля EUR 170 млн.


Про це повідомив президент ради директорів групи компаній " Слав-Инвест" Милан Паевич. Замовниками проекту є концерн "Энран" і ЗАТ " АБС-УКР", передає Building.   
 
За словами Паевича, проектом передбачається, що на загальній площі будинку 149, 6 тис. кв. м. буде створений бізнес-центр із 2-х секцій: перша секція-2-21 поверхів, друга секція-2-10 поверх.
 
Інфраструктура проекту передбачає конференц-зал на 200 місць, зони громадського харчування, 4-х поверховий підземний паркінг на 945 автомашин і наземний паркінг.

Під офіси буде виділено - 88,6 тис.кв.м., під торговельну частину -9,6 тис. кв.м., під зону громадського харчування - 2, 7 тис.кв.м. і підземний паркинг займе 45,4 тис.кв.м.
 
На думку Паевича, обсяг інвестицій вкладених в об'єкт буде не більше EUR 170 млн. "Це без обліку коштів вкладених у землю, підготовку площадки й розробку концепції із проектом", - відзначив він.

http://www.rynok.biz/

Поиск

Подписка

Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья
Готовые исследования, обзоры
Новости, статьи и аналитика
RSS-лента (новости, статьи и аналитика)
RSS-лента (Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья)
RSS-лента (Готовые исследования, обзоры)